SVAKOM

SVAKOM är ett  internationellt premium varumärke av sexuella stimulatorer utformade i USA, med kreativa former och med hjälp av 100% grön, uppladdningsbar teknik. SVAKOM högkvalitativa sortiment av vibratorer för kvinnor har den snabbaste uppladdningstiden i branschen och våra innovativa design inklusive den första stimulatorn utrustad med kamera teknik gör att du kan fånga och dela intima stunder på nära håll.
Den distinkta stilen och och olika mönster av sexleksaker ge intensiv njutning som tillgodoser dina personliga preferenser. Otroligt tyst, men ändå kraftfulla motorer erbjuder varierande hastighet och intensitet för att maximera ditt nöje. SVAKOM bygger på modern livsstil och har uppfunnit ett såkallat Intelligent läge med en enda knapptryckning. Intelligent läge är vetenskapligt forskat och utvecklat av SVAKOM för att skapa ett läge som en användare alltid kan räkna med att leverera glädje med bara ett tryck på knappen. Intelligent läge tar användaren på en förförisk resa som börjar med subtila smekande vibrationer som leder till en intensiv och tillfredsställande slut.
Under 2009 ville SVAKOM designern David Yu  skapa ett enklare sätt för kvinnor till sexuellt nöje. Han tänkte att om det var möjligt att inte bara programmera ett läge för SVAKOM sexleksaker, kunde han skapa en mer sofistikerad läge baserad på kvinnors respons och erfarenheter. David började intervjua kvinnor om sina erfarenheter med sexleksaker och hur de föreställer sig den perfekta intimnjutningen och deras erfarenhet. Efter intervjuerna gick David  ett steg längre och tog sin nyfunna återkoppling till ett design lab där man gjorde otaliga tester och använde feedbacken från användarna. Därefter skapade han ett Intelligent läge. Intelligent läge börjar långsamt, pulserande, förför användaren och bjuder in dig att komma tillsammans för ett intimt möte. När Intelligent läge får gå blir pulserna mer intensiva och tar dig till platser du aldrig trodde en sexleksak kunde ta dig. Efter bara några minuter kommer du att vara på väg extas och det är upp till dig om du vill fortsätta med intelligent läge eller ta kontrollen i egna händer. Valet är ditt.

0