Big Teaze Toys

Skapades 1997 av Tony Levine, är Big Teaze Toys Los Angeles-baserade produktdesign och tillverkningsföretag inriktat på att skapa roliga och innovativa, sexleksaker och vuxenprodukter. Den mest kända produkt är I Rub My Duckie®, en linje av vattentäta, personliga massörer förklädda som ikoner lekfulla, gummi duckie.
I Rub My Duckie® har fått internationell uppmärksamhet från återförsäljare, konsumenter och massmedia. Vi strävar ständigt efter att överraska och glädja våra kunder med unika produkter av hög kvalitet och service
Att ge dig en rolig och angenäm upplevelse är bara en del av vårt mål, vi tror även starkt på säkerhet. För detta ändamål fyller alla stora Teaze leksaker internationella säkerhetsstandarder och är helt fria från latex, ftalater och tungmetaller. ALLA produkter är laboratorietest för att säkerställa att de följer din säkerhet.
Eftersom våra produkter är mjukare versioner av vuxna leksaker,  säljer de bra på traditionella marknader.  Vi erbjuder specialdesignade produkter och förpackningar.

0